mei 25, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

De teardrop, een prachtige & sprekende vormgeving met verdriet als thema.

Bij UitvaartUniq vindt u een prachtig assortiment urnen, met zorg voor u samengesteld. Met een assortiment van ruim 1300 urnen heeft u een grote keuze op het gebied van vorm, stijl, thema, materiaal, uitstraling en uiteraard ook prijsniveau. Het selecteren van een tastbare herinnering is vaak een intens proces. Om u hierbij te helpen lichten onze medewerkers iedere week een specifieke urnencategorie toe. Ditmaal vertellen wij u graag wat meer over onze collectie teardrop urnen, oftewel urnen vervaardigd in de vorm van een traan / druppel, waarbij het thema verdiet heel mooi tot uiting wordt gebracht.

UitvaartuniQ

De teardop; Er is wellicht geen passender symbool dan de traan in het geval u afscheid moet nemen van een dierbare persoon in uw leven. De teardrop is dan ook een populaire urnencategorie binnen UitvaartUniq.nl. Zowel binnen de totstandkoming van de vormgeving als binnen de decoratie van urnen is de teardrop een veelgebruikt type. Ditzelfde geldt ook voor assieraden in de vorm van een traan. De traan staat voor verlies, pijn, maar eventueel kan de traan ook staan voor spijt. Bijvoorbeeld woorden die nooit uitgesproken zijn, of juist woorden die men niet meer terug kan nemen.

Een traan urn staat prachtig symbool voor het verdriet & de pijn bij het afscheid nemen van een dierbare en het verdriet & de pijn die men voelt tijdens het rouwproces. De traan is dan ook een sprekend symbool voor urnen en de diversiteit op het gebied van teardrop urnen is enorm. Teardops zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maten, afmetingen, kleuren en materiaalsoorten. Populair zijn de metalen traan urnen van messing, maar er zijn ook prachtige keramische urnen in de vorm van een traan verkrijgbaar, eventueel in combinatie met bijv. een hartvorm. Urnen voor een dierbare herinnering bij UitvaartUniq.nl. De meest verkochte teardrop variant bij UitvaartUniq.nl is de Teardrop urn – messing serie. Vijf prachtige kleurvarianten (goud, zilver, pewter, goud-zilver en brons) zowel in mini formaat als volwassen urn formaat verkrijgbaar voor een Eerlijke prijs.