april 22, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Ik ben dankbaar voor mijn paragnosten

martinjones-web2Ik ben dankbaar voor mijn paragnosten

Ik heb al een paar jaar contact met paragnosten, ik heb er nu drie die ik vertrouw en waar het gevoel sterk is, we hebben een goede klik. De paragnosten heb ik via een website benaderd, de website heeft een breed scala aan verschillende paragnosten die je helpen met al je levensvragen, maar ook contact kunnen leggen met het onbekende, iets waar je zelf niet gevoelig voor bent of niet kan zien. De paragnosten die mij nu helpen, helpen mij alle drie op een ander vlak, de een voornamelijk lichamelijk gericht, de ander is bezig met de ontwikkeling van mijn geest en de laatste roep ik op wanneer ik een energie voel die er niet hoort te zijn, of die mij belemmerd. Ik had namelijk een paar slechte energieën in mijn huis, op zich doen ze je niks kwaad, maar ze kunnen wel je dagelijks ritme en persoonlijke energie verstoren. Ik werd er depressief van en liet mij mee trekken in de slechte energieën. Het is geen kwaad, zo mag ik het denk ik ook niet zeggen, maar zo voelde ik het wel. Toen ben ik ook bij een paar paragnosten om hulp gaan vragen en hebben ze dit voor mij opgelost. Ik wil iedereen die interesse heeft op dit vlak aan raden om naar parastars te gaan, daar zitten hele goede paragnosten die je echt op weg helpen naar een betere toekomst. Het heeft mij in ieder geval ontzettend veel geholpen en het helpt mij nog steeds erg goed.