juni 24, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

hielspoor

Last van mijn hielspoor

De Nijmeegse vierdaagse is voor ons allemaal weer achter de rug! Echter heb ik een klacht erbij gekregen dankzij deze tocht. Ik heb namelijk te horen gekregen dat ik last heb van hielspoor, iets waarvan ik nooit had verwacht het te zou krijgen. Ondanks dat ik de tocht alsnog heb uitgelopen, baalde ik wel als een stekker. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing hiervoor aangezien de klachten aardig vervelend zijn. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Footlogics. Dit bedrijf weet immers maar al te goed hoe dat je van de pijn af kunt komen en dat is wel zo prettig.

hielspoor

Mijn zoektocht met succes afgerond

Wat dat betreft wilde ik zo snel mogelijk van de pijn af zien te komen. Met pijnstillers onderdrukken is op een langere termijn geen oplossing en de huisarts kon mijn doorverwijzen naar de fysio, echter zat ik daar niet op te wachten. Mijn werk was ook weer gestart en hier diende ik fris en fruitig aanwezig te zijn. Gelukkig heb ik zittend werk en kunnen mijn voeten in de tussentijd goed tot rust komen. Dankzij Footlogics ben ik in ieder geval van de klachten af! Zij hebben zooltjes in het assortiment die jouw voeten goed ondersteunen. Tevens zorgt dit ervoor dat je lichaam weer terug in balans komt en dat is wel zo prettig.

hielspoor