april 22, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

onzichtbare gehoorapparaten

Mijn eerste onzichtbare gehoorapparaten

onzichtbare gehoorapparaten Vorige maand heb ik mijn allereerste paar onzichtbare gehoorapparaten gekocht. Mijn gehoor is de afgelopen jaren flink achteruit gegaan en nu kon ik er echt niet meer omheen dat ik dit nodig had. Daarom ben ik toen met verschillende mensen gaan praten om te vragen of zij mij een bepaald merk konden aanraden. Eigenlijk had iedereen de beste ervaringen met Phonak. Daarom ben ik toen uiteindelijk ook gaan kijken bij hen en zag ik al snel verschillende dingen die voor mij interessant konden zijn. Zij hebben namelijk een applicatie waarmee jij hem kunt bedienen. Daardoor hoef jij hem niet uit te doen wanneer jij een telefoongesprek gaat voeren of om de instellingen aan te passen.

Zij zijn enorm behulpzaam

onzichtbare gehoorapparaten

Inmiddels ben ik al helemaal gewend aan mijn nieuwe onzichtbare gehoorapparaten. Deze werken ongelofelijk goed en ik zou ze dan ook aan iedereen aanraden. Het is super handig dat ik het geluid gewoon met mijn telefoon kan aanpassen. Tijdens vergaderingen valt het helemaal niet op dat mijn gehoor iets minder is dan dat van andere mensen. De prijs vond ik ook ongelofelijk goed, want zij hebben samenwerkingen met verschillende verzekeringen. Daardoor kan het zijn dat jij niets of alleen een eigen bijdrage hoeft te betalen. Mocht jij hier ook interesse in hebben, dan zou ik jou aanraden om eens op hun website te kijken. Als jij nog vragen hebt, kun jij langs gaan op een informatieavond of gewoon eventjes naar hen bellen. Zij staan hier meer dan open voor en helpen jou dan ook graag verder.