juni 24, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

voetverzorging Hoofddorp

Voetverzorging in Hoofddorp

Voor voetverzorging in Hoofddorp kan ik je adviseren om naar D’oke te gaan. Zij is aangesloten bij Provoet, een landelijke organisatie voor deze branche. Al een tijd loop ik met pijn aan mijn voeten, in dit geval aan mijn kleine teentjes. Op een gegeven moment werd de pijn ondraaglijk en ben ik maar slippers gaan dragen. In de zomer is dat geen enkel probleem, maar het liep tegen de herfst aan en dan loop je niet lekker meer op deze slippers. Een vriendin van mij vertelde mij dat zij een goed adres had om van deze pijn af te komen.  voetverzorging Hoofddorp

Wat een geweldig resultaat

Nadat ik van mijn vriendin het adres van D’oke had doorgekregen heb ik hier meteen een afspraak gemaakt. Voordeel was dat ik hiervoor niet de deur uit hoefde te gaan, maar de voetverzorging in Hoofddorp aan huis plaats kon vinden. Helemaal geweldig, vooral omdat ik gewoon in mijn eigen luie stoel kan blijven zitten. De pedicure neemt alle spullen mee die zij nodig heeft om de behandeling uit te voeren.

Inmiddels heb ik al meerdere keren een behandeling ondergaan en is de pijn in mijn teentjes zo goed als verdwenen. Een likdoorn was de boosdoener en deze is met zeer veel zorg verwijderd.