juni 24, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Een plateaulift nodig voor in huis of kantoor? Je vindt ze hier!

Als winkeleigenaar wil je jouw winkel toegankelijk maken voor iedereen. Het kan voorkomen dat het hoogteverschil niet groot genoeg is om een complete lift te installeren of dat je pand of huis hier niet voldoende ruimte voor heeft. Een plateaulift biedt hiervoor de ideale oplossing. Wist je dat een plateaulift vaak goedkoper is dan een normale lift? Wij vertellen je graag meer over de voordelen!

Een plateaulift van domicare

Sinds 1996 staan wij bekend als specialisten op het gebied van tilliften en plateauliften. Tot op heden hebben we onze expertise op diverse gebieden ingezet, waaronder in winkels en musea en onze plateauliften worden eveneens ingezet door zorgprofessionals en de WMO

Ook particulieren kunnen ons inschakelen. Ben je rolstoelgebonden maar wil je toch graag thuis blijven wonen? Dat kan. Met een van onze liften behoud je je vrijheid. Niet alleen voor rolstoelgebruikers, maar ook voor mensen op leeftijd kan een plateaulift de oplossing bieden. Een traditionele traplift heeft niet altijd de voorkeur, omdat boodschappen en eventueel wasgoed niet altijd mee naar boven genomen kunnen worden. Een plateaulift is groot genoeg, zodat ook deze taken gewoon kunnen worden uitgevoerd.

De voordelen van onze diensten

Onze trapplateauliften zijn TÜV-gekeurd, wat betekent dat ze voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Onze liften worden in een Oostenrijkse fabriek gemaakt met oog voor detail. Daarnaast bieden ze ook nog eens een flink aantal voordelen:

  • Zelfstandigheid behouden: door gebruik te maken van een plateaulift blijft men zo lang mogelijk zelfstandig. Wist je dat een groot gedeelte van de verhuizingen te maken heeft met het niet meer (goed) kunnen traplopen?
  • Ruimte voor boodschappen en bagage: in tegenstelling tot sommige traditionele trapliften biedt een plateaulift voldoende ruimte voor het vervoeren van boodschappen, bagage, en andere items. Dit maakt het gemakkelijker om dagelijkse taken uit te voeren.
  • Veiligheid: plateauliften zijn uitgerust met diverse beveiligingsfuncties, zoals sensoren om obstakels te detecteren, noodstopsystemen en stevige bevestiging, zodat je jezelf altijd veilig kunt verplaatsen.

Wist je dat sinds 2016 in Nederland overal maatregelen genomen moeten worden om ervoor te zorgen dat mensen met een handicap overal zelfstandig kunnen komen? In winkelpaden kan het soms lastig zijn om een complete lift te integreren. Door een lift te combineren met de trap bespaar je ruimte en kan men zich toch blijven verplaatsen tussen de verschillende verdiepingen.

Bij domicare zijn we doorgewinterde experts in ons vak, en dat zul je direct merken. Onze medewerkers staan klaar om jou te assisteren bij het maken van de juiste keuze. Omdat we begrijpen dat er vaak verschillende opties beschikbaar zijn, presenteren wij een uitgebreid assortiment, niet alleen voor plateauliften maar ook voor hefplateaus.

Stuur ons jouw aanvraag per e-mail, en wij gaan direct voor je aan de slag. Binnen afzienbare tijd ontvang je van ons niet alleen informatie, maar ook actuele richtprijzen. Op die manier ben je meteen op de hoogte van wat je kunt verwachten. Als laatste stap ontvang je van ons persoonlijk advies en een gedetailleerde uitleg.

Om het proces nog toegankelijker te maken, plannen we graag een afspraak in onze showroom of bij jou thuis, afhankelijk van jouw voorkeur. Op die manier kunnen we je niet alleen in een comfortabele omgeving ontmoeten, maar ook een visuele demonstratie geven van de mogelijkheden en oplossingen die we te bieden hebben.

Bestel jouw plateaulift bij domicare

Soms kan een onverwachte gebeurtenis ervoor zorgen dat je snel behoefte hebt aan assistentie. In dat geval kun je direct contact met ons opnemen om te ontdekken welke mogelijke oplossingen beschikbaar zijn. Vul eenvoudigweg ons contactformulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bij domicare doen we er alles aan om je de best mogelijke ondersteuning te bieden. Surf naar de website: www.domicare.nl en wij helpen je.

Lees meer…