juli 25, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Ik ben erg goed geholpen door de Verloskundige Waalwijk

logo_hetbeginIk ben net weer thuis van de Verloskundige Waalwijk. En ik ben nu al over mijn 36 weken in mijn zwangerschap en dat betekend dat het aftellen nu echt gaat beginnen. Ik moet eerlijk bekennen, ik ben zelf nu wel zo ver dat mijn kleine meid mag komen want ik begin wel erg veel last van mijn rug te krijgen en ook houd ik erg veel vocht vast en kan ik niet meer zo ver en lang lopen. Alles is al klaar om de kleine meid te mogen ontvangen want de babyuitzet is compleet. Ik ben een erg tevreden patiënt van deze Verloskundige Waalwijk omdat ik in mijn gehele zwangerschap zo goed ben begeleid ik kon echt met al mijn vragen en klachten hier terecht en ik kreeg altijd een uitgebreide uitleg hiervan. En dat is zo fijn, en zeker als je alles nog moet leren. De mensen van de Verloskundige Waalwijk zijn ook allemaal even vriendelijk, mocht het zo zijn dat ik in de toekomst een tweede kindje mag krijgen, dan zal ik zeker weten weer heel graag door deze mensen geholpen willen worden.

De Verloskundige Sprang-Capelle was altijd even vriendelijk

Ik ben mama van mijn tweede kindje, en de laatste zwangerschap heb ik onder begeleiding gehad van de Verloskundige Sprang-Capelle die ik via deze site gevonden heb. Deze zwangerschap is totaal niet te vergelijken dan die van de keer ervoor, en dat is in dit geval positief. Ik ben gelukkig niet zo ziek geweest als bij de eerste. Toen ik weer zwanger bleek te zijn wilde ik graag een Verloskundige Sprang-Capelle die mij van begin tot eind van mijn zwangerschap kan begeleiden. Door mijn eerste zwangerschap was ik erg onzeker geworden. En gelukkig kon de Verloskundige Sprang-Capelle deze onzekerheid voor mij helemaal weghalen. Ik ben altijd zo vriendelijk te woord gestaan door deze mensen ook al had ik niet elke keer dat ik kwam voor controle een even gezellige bui. Alle clichés zijn waar, de hormonen nemen het allemaal van je over en heb je daardoor niet alles altijd onder controle. En gelukkig heeft de Verloskundige Sprang-Capelle met al hun ervaring en kennis hier alle begrip voor. En dat is prettig en ook was het fijn om een bekend gezicht te zien als je net bent bevallen en je direct de kraamzorg kunt verwachten.