juli 25, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Veilig seksueel contact met Durex

_i_Durex_condoom_orgasmicwowm_210_210 (1)Veilig seksueel contact met Durex

 

Veilig seksueel contact is ontzettend belangrijk voor mij, daarom heb ik ook altijd Durex op zak. Ik weet nog dat ik op de middelbare school een les kreeg over seksuele overdraagbare aandoeningen en ik een week van slag was. Dit leek mij zo erg. Ik begreep toen hoe belangrijk het is om veilig seksueel contact te hebben, je weet immers nooit van je partner wat hij of zij eerder heeft gedaan. Ik ben hier altijd best goed in geweest, alleen is er een ding wat ik wel vervelend vind, en dat is Durex kopen in de winkel. Ik ben best behouden op seksueel gebied, niet iedereen hoeft te weten wat ik allemaal uitspook. Er ontstaat dan ook schaamte als ik met mijn Durex pakje richting de kassa loop om af te rekenen. Waarom weet ik niet precies, misschien omdat de kassa mevrouw er wat over kan denken, of misschien ben ik bang om een bekende tegen te komen. Enfin, ik doe het dus liever niet. Maar ik wil het wel altijd op voorraad hebben, daarom heb ik nu voor mijzelf een goede oplossing gevonden. Ik bestel mijn Durex condooms online bij de online drogist. Ik bestelde al wel vaker dingen bij de online drogist, dit scheelt namelijk enorm veel tijd én je hebt het de volgende dag al in huis. Ik had er niet echt bij stilgestaan dat je Durex ook gewoon online kon kopen, toen ik het toevallig tegen kwam bij de online drogist, heb ik dit dan ook gelijk aangeschaft. Ik vind Durex een goed merk en heb er nooit problemen mee gehad. Je hoort wel eens dat er een condoom scheurt of iets dergelijks, maar dit heb ik bij Durex nog nooit meegemaakt. Het wordt altijd in een pakket geleverd, dus mijn huisgenoten zien ook niet dat ik weer een voorraad Durex heb aangeschaft.