juli 25, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Voedingssupplementen voor extra eiwitten

applied-nutriceuticals-backdraft-110-capsVoedingssupplementen voor extra eiwitten

Ik slik nu al een tijdje voedingssupplementen voor een goede onderbouwing voor mijn voedsel en ik moet zeggen, ik voel mij al stukken fitter sinds ik de voedingssupplementen slik. Ik doe dit onder advies van mijn begeleider, hij weet veel van voedingssupplementen af en stelt ook samen met mij een dieet op, niet zo zeer een dieet trouwens, maar een gezond voedingspatroon waar ik mij aan moet houden. Omdat ik extra eiwitten nodig heb, slik ik voedingssupplementen die deze eiwitten aan mij leveren. Ik doe dit ook een beetje om sterker te worden, eiwitten stimuleren namelijk de spieropbouw. Ik merk dat ik door de voedingssupplementen en het nieuwe voedingspatroon al heel veel vet heb verbrandt, ik wist eigenlijk niet dat dit mogelijk was, ik dacht dat vet verbranden heel erg moeilijk was en ik vreesde dat ik nooit van mijn buikvet af zou komen. Gelukkig gebeurt dit nu wel, het vet ging eerst van mijn armen en borst af en later ook van mijn buik. Ik denk dat je buik als laatste vet verbrandt, het vet gaat er ook als eerste heen volgens mij. Buik vet is niet gezond en moet er ook echt af. Totaal geen vet is ook niet gezond maar de vetcellen die als maar groter worden moet je zien als een gevaar, ik heb dit nooit gedaan en zie het nu pas in. Gelukkig maar, want het is nog niet te laat. Er kan nog van alles gebeuren en ik voel mij gezonder en gezonder worden met de dag.