juli 25, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Wilt u veilig en goedkoop 3 mmc kopen? Kijk dan niet verder! Bij sterrenstofkopen bezorgen wij de 3 mmc veilig en eventueel discreet direct naar uw huis toe! Wij werken met lab geteste producten, en hebben hiervoor natuurlijk de benodigde papieren. WIj zijn een jong en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop van Research Chemicals, en bieden alleen producten aan met 100% zuiverheid. Ons product en onze klanten staan hoog in het vaandel. Wij kunnen u als consument 100% veilige 3 mmc aanbieden. Daarbij willen wij nogmaals benadrukken dat onze producten niet geschikt zijn voor menselijke consumptie. Via onze website kan u veilig betalen via iDeal, bankoverschrijving of Bitcoin. Onze producten worden verzonden met een track en trace nummer via postNL.

Wat is 3 mmc?

 3 mmc (ook wel miauw genoemd) is een partydrug, als opvolger van 4mmc. Wie deze stof gebruikt, voelt een euforisch, energiek en opgewekt gevoel. Omdat deze stof zo stimulerend werkt, wordt het vaak gebruikt bij het uitgaan. Onze 3 mmc is echter alleen voor onderzoeksdoeleinden, en niet geschikt voor menselijke consumptie

Wij bieden 3 mmc aan in 3 verschillende vormen:

  • Capsules
  • Poeder
  • Kristalvorm

De volledige naam van 3MMC is 3-Methylmethcathinone en behoort tot de groep cathinones. Dit is een bestanddeel van de khat-plant. Deze plant levert de natuurlijke drug khat, en de synthetische vorm heet dus 3MMC.

Omdat 3MMC niet op de opiumlijst staat, valt het onder de Warenwet. Het mag verkocht worden, echter niet voor menselijke consumptie maar voor onderzoeksdoeleinden. De wettelijke status heeft echter niks te maken met de risico’s van dit middel. Het blijft een stof waar weinig over bekent is. 

3MMC wordt meestal geslikt in capsule vorm, echter komen de effecten van de stof sneller als je het opsnuift. Opsnuiven zorgt er echter wel voor dat de effecten korter zijn, en kan pijn doen aan de neus of zelfs blijvende schade aanrichten. 

Research Chemicals zoals 3MMC zijn niet gevaarlijk als er verantwoordelijk mee wordt omgegaan. Daarom leveren wij altijd een bijsluiter met duidelijke instructies mee. 

De dosering die wij aanraden is 1.5mg 3MMC per kilogram lichaamsgewicht. De stof kan verslavend werken, en de bloedruk en hartslag kan verhogen. Zo zijn er ook veel negatieve effecten die de stof kan aanrichten. 

Over onze website

Bij sterrenstofkopen kan u 3 mmc kopen dat volledig getest is in een lab, en 100% zuiver is. We bieden een snelle levering aan voor een lage prijs. Voor 16:00 gekocht, is dezelfde dag verzonden via PostNL. 

Onze pakketten worden altijd discreet geleverd. Dit houd in dat er geen adres op het pakketje staat. Voor vragen en opmerkingen over 3 mmc kopen kan u tien uur per dag terecht op onze website. 

Naast 3 mmc kopen kan u ook andere Research Chemicals kopen op onze website, zoals ketamine en LSD. Al onze producten zijn 100% zuiver en getest in een lab, en wij bezitten de juiste certificaten voor het verkoop van deze producten. 

Nogmaals willen wij benadrukken dat onze producten niet geschikt zijn voor menselijke consumptie, en dat het alleen hierom te koop is op onze website. Kijk snel verder naar onze producten, en bij vragen kan u contact opnemen met ons via onze socials!