juni 24, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Bedek je kale kruin met haar via een haartransplantatie

Als je hoofd begint te glimmen, dan is dat een teken van kaalheid. De schedel kan immers alleen glimmen als er geen haar op zit. Je kunt het geglim in ieder geval niet waarnemen als er haar op het hoofd zit. Die kale kruin kan jou als man zijnde uiteraard een doorn in het oog zijn. Dit is des te meer het geval als je in je jeugdige jaren een flinke volle haardos had. Je raakt daar dan aan gewend, je bent er mee bezig, je modelleert het in verschillende coupes en het is echt een onderdeel van je leven. Als je dan moet toezien hoe al die mooie haren langzaam maar zeker dunner worden en zelf helemaal verdwijnen, dan doet dat pijn aan je hart. Als vervolgen  blijkt dat je met die kale glimmende kruin nog aantrekkelijker bent dan met haar, dan is er uiteindelijk niets aan de hand. De overgang was even pijnlijk, maar uiteindelijk ben je er alleen maar op vooruit gegaan. Mocht je nog single zijn, dan heb je met die kale kop waarschijnlijk nog veel meer succes dan voorheen. Maar lang niet iedereen gaat er qua aantrekkelijkheid op vooruit na het haar verlies. Het zijn vaak ook echt uitzonderingen op de regel. Als je het dus toch wel erg jammer vindt dat je je haar verliest, dan kun je uiteraard ook gewoon een haartransplantatie ondergaan. Maar in dat geval is het wel belangrijk dat je dat doet bij een goede en professionele kliniek doet zoals Esteworld. Sterker nog, je moet eigenlijk gewoon een haartransplantatie ondergaan bij de beste kliniek, want het gaat wel om je haar. Als het dan niet goed genoeg is, dan zit je wel met de gebakken peren. Alleen als het echt perfect is, zal men niet snel kunnen zien dat je een haartransplantatie hebt ondergaan. Maar als het redelijk goed gelukt is, dan is het vaak al heel snel duidelijk dat je implantaten op je hoofd hebt. De vraag is dan wat erger is, want een haartransplantatie die duidelijk zichtbaar is, is niet per se beter dan kaalheid. Dat laatste kun je in ieder geval nog als natuurlijk bestempelen. Met een uitstekende haartransplantatie weten de mensen in je omgeving uiteraard ook wel dat je die hebt ondergaan, maar dat vergeet men dan vanzelf. Maar als het heel goed zichtbaar is, worden zowel je oude bekenden als de nieuwe mensen er constant mee geconfronteerd. Daarom doe je er goed aan om de haartransplantatie te ondergaan bij Esteworld in Turkije. 

Reis naar Turkije voor een haartransplantatie 

De kliniek van Esteworld bevindt zich in Turkije. Je moet dus een eindje reizen voor de haartransplantatie, maar dan bevind je je wel meteen in de beste kliniek van Europa. Daarnaast is het niet de minste plek om naar toe te reizen. Je kunt er immers van het mooie weer genieten en er eventueel nog een vakantie aan vast plakken. 

De voordelen van Esteworld in Turkije

Je kunt op de website van esteworld-haartransplantatie.nl ook meteen zien wat de voordelen zijn van een haartransplantatie bij deze kliniek. Denk bijvoorbeeld aan voordelen als:

  • Nederlandse begeleiding
  • Gratis consult en nazorg in Nederland
  • Direct contact

Lees meer…