april 22, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Benzoylperoxide hydro gel voor een egale huid

14563975 (1)Benzoylperoxide hydro gel voor een egale huid

Ik heb een benzoylperoxide hydro gel, die er voor zorgt dat mijn huid egaal blijft. Ik heb namelijk al heel lang last van puisten en ik kon er niet zo veel mee, dit betekende dat ik echt heel veel heb geprobeerd maar de puisten bleven maar komen. Ik wist toen nog niet dat met alleen maar agressief schoonmaken het alleen maar erger werd, want je huid denkt dan dat ‘ie extra talg aan moet maken waardoor de talg productie oploopt en je meer puisten dan je ooit had krijgt. Diepe ellende dus. Tot ik achter de benzoylperoxide hydro gel kwam, ik ging het een beetje sceptisch gebruiken, ik had immers al talloze producten gebruikt, ook al met benzoylperoxide er in, maar dit hielp allemaal niet. Dus ik weet niet hoe het precies komt, maar deze benzoylperoxide hydro gel is het enige wat echt werkt bij mij. Mijn huid werd binnen vier maanden egaal door de benzoylperoxide gel en ik gebruik het nu nog steeds om dit te behouden. Er is een vriend van mij die ook kampt met acne, we praten er niet echt over, maar ik wist dat hij ook wel baat zou hebben bij de benzoylperoxide gel. Ik heb toen in een ietwat ongemakkelijk gesprek aangegeven dat ik een nieuwe crème had, met benzoylperoxide en dat dit echt wel hielp. Hij bedankte mij hier erg voor en is het toen ook gaan gebruiken. Later heeft hij nog aangegeven dat hij erg blij was met mijn tip, hij wist namelijk echt niet wat hij moest doen.