mei 25, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

dental technics logo

De beste gebitsprothese Nijmegen en omgeving

Ben jij op zoek naar de beste gebitsprothese Nijmegen en omgeving? Neem dan vandaag nog contact op met de Gebittenmaker. Dit bedrijf ontwikkelt kunstgebitten en gebitsprotheses. Deze gebitsprotheses Nijmegen zijn ontzettend goed en zo is de service ook. De medewerkers zijn klantvriendelijk en flexibel.

dental technics 2

Samenwerking

De Gebittenmaker is een laboratorium dat samen werkt met veel tandartsen. Dit is natuurlijk niet voor niets. Een mix van topkwaliteit, goede samenwerking en flexibele service zorgt ervoor dat er geen klant de deur uitgaat zonder een nieuwe en oprechte lach! Vaak is bijvoorbeeld een reparatie al snel klaar, en kan je gewoon even wachten in de wachtruimte. Reparaties kunnen ook in het weekend gedaan worden.

dental technics 3

Flexibel

Zoals al eerder genoemd is het een erg flexibele service. Niet alleen kan je terecht met een doorverwijzing van je tandarts, maar ook door zelf even te bellen en te kijken of je een afspraak kan maken. Tijdens deze eerste afspraak worden en duidelijke afspraken gemaakt over de levering, het gebit enzovoorts. Het kan dat je tussendoor een keer langs moet komen, voor de kleur van het gebit of de stand. Dit is niet alleen van maandag tot vrijdag. Wanneer er een reparatie gedaan moet worden kan dit ook in het weekend. Een gebit is ontzettend belangrijk en dit snapt de Gebittenmaker als geen ander. Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt, algemene informatie wil of als je een afspraak wil maken. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op!