juni 24, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

crosfit

De beste gym in Hoofddorp vind je bij Crossfit Hoofddorp

Wil je graag jouw eigen persoonlijke fitnessdoelen bereiken en daarmee gezonder en fitter worden en ben je daarom op zoek naar gym Hoofddorp? Dan ben je bij CrossFit Hoofddorp aan het juiste adres!

crosfit-kids

Waarom is Crossfit Hoofddorp anders dan andere Crossfits

Crossfit Hoofddorp onderscheid zichzelf van andere Crosffits in de omgeving omdat zij meer dan 10 jaar ervaring hebben in hetgeen dat zij aanbieden. Zij kunnen daarom uitstekend advies en begeleiding geven in het bereiken van jouw persoonlijke fitness doelen.Je wordt als klant bij Crossfit Hoofddorp teven ook opgeleid naar de visie van de sportschool. De sportschool staat garant voor een gezonde manier van leven en doen er alles aan om jou hierbij te helpen. Bij CrossFit Hoofddorp zul je ook niet direct beginnen met het uitvoeren van fitness oefeningen. Je zult eerst in gesprek gaan met een van de personal coaches om jouw persoonlijke fitness doelen vast te zetten en om een voedingsschema op te stellen. Voeding is namelijk erg belangrijk om sneller vorderen en om een geos andere levensstijl te  krijgen. 

Ieder jaar 4 coach meetings

Wanneer jou alles aanspreekt en besluit om lid te worden zullen er 4 keer per jaar gesprekken met jouw personal coach plaatst vinden, om jouw persoonlijke vordering en van de afgelopen periode te bespreken en wat jij de aankomende periode graag wilt bereiken. Wil jij jouw leven nou graag veranderen en gezonder gaan leven en ben je op zoek naar gym Hoofddorp neem dan eens een kijkje op de website van Crossfit Hoofddorp.