april 22, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Een nieuwe, zeer prettige tandarts Utrecht

938a195f8810cb9b31c6503221891897_LEen nieuwe, zeer prettige tandarts Utrecht

 

Mocht je ook op zoek zijn naar een goede tandarts Utrecht, dan is er nog wel eentje die ik je kan aanraden, namelijk de Tanden Service van Utrecht. Deze zit in de wijk Zuilen, niet geheel toevallig ook de wijk waar ik woon. Een poosje geleden zocht ik namelijk ook een tandarts Utrecht, toen ik hier naartoe verhuisd was. Sommige mensen die ik ken blijven nog tijden lang gebruik maken van de oude tandarts die ze elders al hebben maar ikzelf vond dat niet handig, alleen al door de afspraken die je dan moet maken, het zou betekenen dat ik eerst met de trein naar mijn afspraak zou moeten en dat schiet natuurlijk niet erg op.

 

Een tandarts in je eigen stad of buurt


Daar komt nog bij dat je ook in noodgevallen bij je eigen tandarts terecht moet kunnen en dat dit anders niet had gekund, je kunt namelijk helemaal niet flexibel zijn als je niet in dezelfde stad woont als waar je bij de tandarts aangesloten zit. Bij mij komt daar bovendien nog bij dat ik eens in het kwartaal naar de mondhygiënist moet aangezien ik last heb van parodontitis en ik daarvoor geregeld op controle moet. Mijn gebit moet echt in de gaten gehouden worden namelijk en dat doe ik het liefste bij een mondhygiënist die ik ken en die vertrouwd voelt. Zodoende zou ik alle mensen deze kliniek in Zuilen willen aanraden, ik snap het belang van een fijne relatie met je tandarts, zeker als je het nog enigszins spannend vindt ook om naar de tandarts te gaan. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik er weliswaar geen echte angst voor heb, maar dat het niet mijn meest favoriete bezigheid is om naar de tandarts te gaan. Toch is het elke keer weer prima om naar mijn tandarts hier te gaan.