juli 25, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

thuiszorg Den Haag

Wie kent goede thuiszorg Den Haag?

thuiszorg Den Haag

Thuiszorg Den Haag gezocht

Al een tijdje geleden ben ik op zoek gegaan naar thuiszorg Den Haag, maar ik ben er nog niet helemaal over uit welke thuiszorg Den Haag het beste is. Mijn reden om dit artikeltje te schrijven, is eigenlijk een soort oproepje. Ik hoor namelijk van mensen uit Den Haag of de omgeving van Den Haag, wat zij de beste thuiszorg in Den Haag vinden. Eigenlijk is het nuttig om alle bedrijven eens langs te gaan en in overleg te gaan, alleen dat kost mij erg veel tijd die ik niet heb. Zelf heb ik geen thuiszorg nodig, maar mijn vader wel. Mijn vader is al oud en kan nog maar weinig zelf. Omdat hij absoluut niet naar een verzorgingshuis wilt, is het belangrijk dat hij hulp aan huis krijgt.

Het is voor mij van belang dat mijn vader hulp krijgt van mensen die echt kennis van het vak hebben, en erg goed met mensen om kunnen gaan. Zorgverleners die bijvoorbeeld ook kennis van communicatie hebben. Mijn vader is niet erg sociaal en raakt snel in de stress en geïrriteerd van nieuwe mensen. Wie kan ons hierbij helpen? Alle tips zijn ontzettend welkom en worden door ons beiden natuurlijk gewaardeerd.