mei 25, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

natuurlijke gezichtsverzorging 4

Eten zorgt voor geen gladde huid

Er wordt wel is gezegd, als je chocolade eet dan krijg je puisten. zelfde geldt met varkensvlees, maar is dat nu echt waar of is het een fabel. Ligt het bijvoorbeeld echt alleen aan het eten of misschien wel aan slechte reiniging van de huid. Om mee te beginnen is het een fabel dat je puisten krijgt van varkensvlees, chocolade of ander vettig eten. Het is namelijk zo dat je puisten krijgt van van overtollig talg in de talgklieren. Dit kun je voorkomen door de huid goed te reinigen, met een natuurlijke gezichtsverzorging. Je kunt uiteraard op je voeding letten, maar dit zal geen direct effect hebben op je huid. Bekijk de natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten op www.ik-skinperfection.nl.

Wat is het effect van bepaalde ingrediënten

Er is een hele lijst met producten die je beter niet kunt eten, om uiteindelijk een gladde huid te krijgen. Naast een aanpassing in de voeding kun je ook natuurlijke gezichtsmaskers gebruiken, om de huid egaal te krijgen. Onzuiverheden krijg je niet door eten, maar door een hormonale verandering in het lichaam. Op de hormonale verandering heeft eten wel invloed. Zo zijn er producten die onzuiverheden en acne uitlokken. Dat zijn voedingswaren met een hoge glycemische index en zuivelproducten. Bij een glycemische index moet je denken aan de ingredienten suiker en wit meel. Zit en van deze ingrediënten in een product, dan heb een grotere kans op acne en onzuiverheden. Bekijk de natuurlijke gezichtsverzorgingsproducten op www.ik-skinperfection.nl.

Welk eten kun je beter laten staan

Zoals je net hebt gelezen, ligt het niet direct aan bepaald voedsel, dat er onzuiverheden ontstaan, maar dat het ligt aan suiker en wit meel. Nu vraag je je dan misschien wel af, waar dat allemaal in zit en welk eten je dan beter kunt laten staan. Zoals je overal wel hoort, zit overal suiker in toch kun je bepaalde producten alsnog eten. Zuivelproducten die je beter kunt laten staan zijn: melk, yoghurt, vla, kaas en roomijs. Deze producten zorgen namelijk voor een verandering van de hormoon en talgproductie. Daarnaast kun je beter geen frisdrank drinken, zoute producten eten, orgaanvlees, schaaldieren en zoet broodbeleg.