juni 24, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Last van hernia symptomen

Heb je pijn in de onderrug? Dan is er een kans dat je last hebt van hernia symptomen. Pas geleden kwam ik bij mijn zus thuis en ze vertelde dat ze al dagen last had van haar onderrug. Sterker nog, ze ging kapot van de pijn. Ze wist niet goed wat ze moest doen en vroeg mij om hulp. Ik heb haar verteld dat ze naar de dokter moest gaan voor onderzoek. Inmiddels heeft ze dit gedaan en het blijkt dat ze last heeft van een hernia. Dit is erg vervelend voor haar want ze is nu ook al een tijdje niet op het werk geweest. Ze is bang dat ze haar baan gaat verliezen en dit wil ik natuurlijk voorkomen. Ik ben meteen op het internet gaan zoeken naar hernia symptomen. Ik kwam toen uit op de website van Herniakliniek hier staan erg veel handige tips voor als je last hebt van een hernia. Ik heb dit meteen aan mijn zus verteld en ze heeft hier echt wat aan gehad.

Erg goede hulp

De tips waren erg handig maar mijn zus had nog steeds erg veel last van haar hernia. Uiteindelijk heeft ze zich laten opereren bij de herniakliniek. Het gaat nu al een stuk beter met haar en de operatie is gelukkig goed verlopen. Mijn zus voelt zich gelukkig weer een stuk beter en ze is al weer begonnen met werken. Ze is me erg dankbaar en ik ben blij dat ik haar heb kunnen helpen!