juli 25, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

hoortoestellen

Niet meer schamen voor hoortoestellen!

Gepest

Voorheen schaamde ik me nog wel eens voor mijn hoortoestellen, maar dit is nu niet meer het geval.hoortoestellen Ik vond mezelf altijd te jong om ze nodig te hebben, ik ben namelijk nog maar 21 jaar oud. Echter heb ik ze al nodig vanaf dat ik 15 jaar oud ben. Toen heb ik namelijk een beschadiging aan mijn trommelvlies opgelopen waardoor ik nu aan beide oren nog maar 50% hoor. Gelukkig heb ik hier geen last van als ik ze in heb, maar vaak deed ik dit niet omdat ik gepest werd. Ze noemden me dan ‘dove’ en dat soort nare dingen. Inmiddels zit ik op het HBO en maakt niemand er nog een probleem van. Mensen zijn vaak juist erg nieuwsgierig, zeker nu ik een nieuwe app heb om ze te bedienen.

Technologie

hoortoestellen Mijn hoortoestellen kan ik nu dus bedienen met het gemak van mijn mobiele telefoon. Ik kan hiermee gemakkelijk bellen doordat het gesprek wordt doorgestuurd. Ik moet voor mijn opleiding regelmatig met opdrachtgevers telefoneren en door deze applicatie kost me dat een stuk minder moeite. Ik hoef nooit meer te vragen of iemand zichzelf kan herhalen, daar ben ik een stuk zelfverzekerder door geworden. Ook heb ik een andere app waarmee ik ze allebei harder en zachter kan zetten. Dit gebruik ik vooral in de les. Als ik vooraan zit kunnen ze een stukje zachter en als ik achterin zit moeten ze iets harder staan. Tegen iedereen die zich schaamt wil ik zeggen dat dat echt niet hoeft en dat alles uiteindelijk goedkomt!