juni 24, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Mondhygienist amsterdam om het af te sluiten

1372400815acctheaderlogoMondhygienist amsterdam om het af te sluiten

Mijn vriendje moest naar een mondhygienist amsterdam, we wonen daar namelijk net samen. We zijn een jong stel maar we voelen dat het goed zit, we kwamen toevallig een anti kraak woning tegen en besloten om de stap te wagen, wie weet ging het samen wonen wel heel erg goed en was dit weer een nieuwe stap in onze relatie. Gelukkig gaat het ook erg goed, ik word alleen maar verliefder op hem, nu we elke dag samen kunnen zijn. Je wilt veel meer voor elkaar doen, de ene keer kookt hij voor mij en dan ik weer. Het gaat allemaal nog best wel gemoedelijk. Mijn vriend heeft een keer een ongeluk gehad, waardoor zijn gebit beschadigd is, daarom heeft hij heel lang een beugel gehad. Die is er nu uit, de enige taak is nu naar de mondhygienist amsterdam. We moeten nog een mondhygienist amsterdam zoeken, omdat we natuurlijk nu hier net pas wonen. We plannen gelijk een tandarts bezoek in. Mijn vriend is ontzettend blij met de mondhygienist amsterdam, dit betekent namelijk dat de laatste restanten nu echt opgelost worden. Hier na, na het bezoek, zou zijn gebit weer helemaal zijn zoals hij wilt. Ik vind dit wel bijzonder, hij heeft er namelijk zoveel ellende mee gehad, ik wil dan ook na de tandarts iets leuks met hem doen om het bij wijze van spreken toch ergens af te sluiten. Misschien gaan we wel naar de film of neem ik hem uit eten. Zo kunnen we amsterdam ook weer wat beter leren kennen, heel veel plekken moeten we nog ontdekken.