mei 25, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

woman-wearing-silver-sneakers

De ideale sneakers voor een gezonde ochtendwandeling

Je bent toe aan nieuwe schoenen. Leuk, want dat betekent dat je weer er anders uit gaat zien. Als vrouw vind je het vast geweldig dat je nieuwe schoenen nodig hebt. Want je schoenenkast kan niet vol genoeg zijn, toch? Nu ben je specifiek op zoek naar blauwe sneakers, om aan te kunnen trekken bij je jeans of andere kleding. Dit zijn de blauwe sneakers voor dames van ZOO Footwear voor op een rijtje.

Dit zijn de blauwe sneakers voor dames van ZOO Footwear

De toffe blauwe sneakers van ZOO Footwear zijn verkrijgbaar in de varianten:

  • Dark Denim
  • Happy Blue

Beide varianten zijn helemaal waterproof. Dit komt doordat het leer is behandeld met het Aquastop membraan. Er kan geen enkele druppel water naar je voeten komen. Ideaal tijdens het wandelen tijdens wisselvallig weer. Maar het maakt ook helemaal niets uit als je je per ongeluk verstapt en trapt in een plas. De schoenen hebben een vastgenaaide watertong en zelfs de veters laten geen enkele druppel water door.

De blauwe sneakers hebben ook lange veters. Deze veters zijn zo lang, dat je deze sneakers zelfs aan kunt trekken als je een voet hebt met erg hoge wreef. Je doet de veters gewoon wat losser, zodat je de sneaker met alle gemak aantrekt. Dames met inlegzooltjes opgelet! Je kunt namelijk eenvoudig het voetbed uit deze geweldig leuke sneakers halen. Jouw eigen zooltjes kun je daardoor heel eenvoudig in de schoenen doen. Ben je al overtuigd? Dit zijn de blauwe sneakers voor dames van ZOO Footwear

De sneakers zijn dus verkrijgbaar in twee verschillende varianten, met een aantal kleine verschillen. Happy Blue bestaat niet alleen uit de kleur blauw, maar ook zwart, wit en grijs. De veters van deze variant zijn zwart, de zolen wit en het leer wisselend grijs, blauw en zwart. Het is dus een dynamische sneaker om te zien. Bij de variant Dark Denim is de sneaker vrijwel helemaal jeansblauw. Alleen de veters, zolen, hielstuk en het logo zijn wit. Dit geeft de schoen een sportief karakter. 

Vind je het moeilijk om te kiezen tussen deze twee blauwe varianten? Bedenk dan wat voor kleding en welke kleuren je het meeste draagt. Ben je vaak wat netter gekleed? Dan is de sneaker ANGIE Happy Blue geschikt voor jou. Deze sneaker heeft dankzij de donkere kleuren ook een nette uitstraling. Ben je juist vaker sportief of casual gekleed? Dan past de sneaker ANGIE Dark Denim beter bij jou. Je kunt de sneakers makkelijk dragen onder spijkerbroeken, zwarte broeken, hippe rokken en mooie jurkjes. 

Dit zijn de blauwe sneakers voor dames van ZOO Footwear

Ga snel naar https://zooadventure.nl/sneakers-dames/ om de sneakers te bekijken. Je kunt de sneakers na het bekijken ook direct bestellen. Je bepaalt zelf of je ze meteen wilt betalen, of achteraf. Nadat je de sneakers hebt besteld, stuurt het goede schoenenmerk binnen 24 uur je sneakers naar je toe. Lekker vlot dus. Wacht dus niet langer en surf naar de site.