juli 25, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

logo

Een ooglidcorrectie voor een energiekere uitstraling

ooglidOmdat ik wat ouder begin te worden merk ik dat mijn huid in mijn gezicht is gaan hangen. De huid rondom mijn ogen zorgt er voor dat ik er nogal vermoeid uit zie terwijl ik dat niet ben. Omdat ik veel met klanten werk is het belangrijk dat ik een vriendelijke en energieke blik heb, maar mijn oogleden werken dan niet altijd goed mee.

Goede oplossing

Een vriend van mij is arts en ik had het met over mijn hangende oogleden en waar dat aan zou kunnen liggen. Hij vertelde mij toen dat dit gewoon genetisch bepaald is en dat een ooglidcorrectie de enige goede oplossing zou zijn.

In het begin leek het mij niks om een ooglidcorrectie te ondergaan, maar er zaten meer positieve dan negatieve kanten aan. Voor mij was mijn energiekere blik heel erg belangrijk. Af en toe had ik ook hoofdpijn en mijn hangende oogleden waren daar ook de oorzaak van.

kliniek veldhovenDie vriend van mij die een arts is heeft mij doorverwezen naar Kliniek Veldhoven, omdat hij hier vaak goede verhalen over hoorde. Zelf had ik een afspraak gemaakt om te kijken wat er gedaan moest worden.

De arts heeft toen gekeken wat er gedaan moest worden en de arts heeft mij toen ook uitgelegd hoe en wat er gedaan zou worden.

Een aantal weken later heb ik de ooglidcorrectie uit laten voeren en het herstel ging helemaal goed. Met het resultaat ben ik heel erg tevreden en mijn blik is een stuk energieker!