juni 24, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

BHV cursussen zijn belangrijk!

Persoonlijk vind ik het ontzettend belangrijk om een BHV cursus te volgen. Hier doe je niet alleen andere mensen een plezier mee, maar ook jezelf. Zodra er wat met iemand is, wil je diegene altijd helpen. Het zou jammer zijn als je niet beschikt over de juiste kennis en niet kunt helpen. Stel dat je zelf geholpen moet worden, wil je ook graag geholpen worden. Ik zie het daarom van twee kanten en adviseer mensen altijd om zijn of haar BHV up to date te houden. Zelf doe ik dat bij veiligheids-trainingen.nl. Het bedrijf beschikt over professioneel personeel die de kennis uitstekend kunnen delen met anderen.

ehbo-incompany-breed-kleinUitstekende cursusehbo-basistraining-klein-breed

Tijdens de cursus werd iedereen uitstekend geholpen. In 2 jaar zijn er weer nieuwe trucjes die je moet leren en komt er weer veel informatie op je af wat je moet kennen. Gelukkig word je hier goed in ondersteund. Zo ga je veel oefeningen doen in de praktijk. Deze oefeningen kan je bij het bedrijf zelf doen, maar ook bij je werkgever op locatie. Deze keuze is geheel aan jezelf.

Het volgen van de cursus verliep uitstekend en aan het eind van de dag kreeg ik mijn certificaat. Dit certificaat is 2 jaar geldig en dan moet je hem opnieuw halen. Mijn advies is om de cursussen bij dit bedrijf te volgen. Ze beschikken over alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf. Namelijk een goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit.