mei 25, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Praktijk voor logopedie oefeningen

Onlangs heb ik een praktijk ingeschakeld voor  logopedie oefeningen. Dit heb ik gedaan omdat ik na al die jaren nog steeds een accent hebt. Mijn geboorteplaats is Rotterdam en daar wordt jij opgegroeid met een Rotterdams accent. Dit is best moeilijk om eruit te krijgen. Omdat ik graag een goede baan wilde waar jij algemeen beschaafd Nederlands moet praten, wilde ik graag hulp om mijn accent eruit te halen. ia het internet ging ik op zoek naar een onderneming wat mij hierbij kon helpen. Naar meerdere pagina’s gezien te hebben kwam ik uit op de website van de onderneming: Voice Joy. Dit bedrijf is gevestigd in Utrecht.

Mijn accent onder controle

Deze onderneming wordt gerund door Annemieke Bastiaans. Jij kan bij haar terecht voor jouw stemtechniek, om beter te kunnen articuleren en om beter te leren spreken.  Normaal denk jij bij deze soort behandelingen vaak aan kinderen die dit nodig hebben. Maar deze medewerker werkt juist met volwassenen. Telefonisch heb ik deze vrouw benaderd en er werd een afspraak ingepland. Er werd voor mij een behandelplan gemaakt met een doel. Dit om  er voor te zorgen dat het overzichtelijk blijft dat ik zie dat ik vooruitgang boek en zo gemotiveerd blijf. Wil jij ook goede logopedie oefeningen? Kijk dan eens op de website van dit bedrijf.