juni 24, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Slapen doe je het lekkerste op een satijnen kussensloop

Slapen kun je doen op verschillende manieren. De variaties rondom je slaap, hoe je slaapt, hoe goed je slaapt en hoe lekker je slaapt; zijn afhankelijk van allerlei verschillende factoren. Een goede nachtrust bestaat uit ongeveer 8 uur aan slaap. Maar die 8 uren zijn verdeeld in verschillende slaapcyclussen die allemaal goed doorlopen moeten worden. Als je tijdens die 8 uur 2 of 3 keer wakker wordt, dan kan dat impact hebben op de kwaliteit van je slaap. Hoewel je dus 8 uur in bed ligt, wil dat niet zeggen dat je ook 8 uur hebt geslapen en als je al 8 uur hebt geslapen, dan is het nog steeds niet zeker dat je alle cyclussen goed hebt doorlopen. Sommige mensen verkeren bijvoorbeeld minder lang in diepe slaap en juist langer in de REM slaap. Beide zijn echter noodzakelijk om zowel lichaam als geest te herstellen. Als je inlevert op de diepe slaap, dan komt juist het lichaam minder tot rust. Als je via medicatie als slaappillen of CBD olie de diepe slaap juist opzoekt, dan komt je geest weer minder tot rust. De balans is dan ook van belang. Ook hoe lekker je in bed ligt heeft uiteraard impact op de kwaliteit van je nachtrust. Daarom moet je ook goed kijken naar het soort beddengoed dat je gebruikt. Zo kun je qua kussensloop kiezen voor katoen, maar je zou ook kunnen kiezen voor satijn. Een satijnen kussensloop van Satin Sleepers is een stuk fijner om op te liggen. Het materiaal is een stuk zachter dan katoen en irriteert daardoor veel minder. Katoen is best lekker als je net je hoofd neer hebt gelegd, maar het materiaal wordt al snel warm en kriebelig. Als je niet al te snel in slaap valt, dan heb je al snel de neiging om je steeds om te draaien. Met een satijnen kussensloop heb je dat een stuk minder. Het zachte materiaal glijdt als het ware onder je huid door, waardoor het veel minder snel kan gaan irriteren. Tevens blijft het materiaal van een satijnen kussensloop veel koeler. Niet alleen zal je daardoor minder snel gaan omdraaien, maar je zal sowieso sneller in slaap vallen. Het comfort van een satijnen kussensloop doet je simpelweg veel sneller ontspannen waardoor je sneller de grens naar dromenland overgaat. Daar komt bij dat een satijnen kussensloop ook nog eens extra goed is voor je zowel je huid als je haar. Door het zachte soepele materiaal, kunnen zowel huid als haar profiteren. De poriën van de huid kunnen dankzij een satijnen kussensloop vrij blijven ademen, waardoor je minder snel last krijgt van acne, puistjes, rode vlekken en/of een droge/vette huid. 

Kijk op de website van satinsleepers.nl en bestel jouw satijnen kussensloop

Als je een satijnen kussensloop wilt bestellen, dan kun je terecht op de website van satinsleepers.nl. Via deze site kun je kussenslopen kopen in verschillende kleuren zoals: 

  • Blauw
  • Roze
  • Rood
  • Wit 
  • Zilver

Neem contact op voor meer informatie 

Mocht je meer willen weten over de kussenslopen van Satin Sleepers, dan kun je zowel terecht op de site als even contact opnemen met een medewerker van Satin Sleepers.