juli 25, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Stamcellen

Stamcellen navelstreng de moeite waard om op te slaan

Stamcellen navelstreng kunnen ervoor zorgen dat men deze cellen kan toepassen voor medisch gebruik bij behandelingen van allerlei ziekten. Tientallen jaren terug wisten wij niet dat stamcellen zo een bijzondere werking hadden. Nu wij dat wel weten en daar jarenlang onderzoek naar hebben gedaan, adviseren wij een ieder om stamcellen cryogeen te laten opslaan. Zo kun je het navelstreng bloed laten testen op potentiële stamcellen en de stamcellen uit de melktandjes van je kinderen laten verwerken. Door het cryogeen opslaan van deze cellen blijft hun kwaliteit dan ook in tact.

stamcellen navelstreng

Stamceltherapie is iets dat vaker wordt toegepast. Alleen de hoeveelheid mensen die hun stamcellen laten opslaan is iets wat nu pas populairder wordt. Het opslaan van stamcellen maakt dat patiënten in een betere behandeling kunnen krijgen omdat zij jonge cellen krijgen die het herstel van hun lichaam op gang helpt. Stamcellen kunnen worden gebruikt voor hart- en vaatziekten, brandwonden, bij cosmetische chirurgie en andere behandelingen. Mogelijk zouden zij ook een goede uitkomst bieden in het behandelen van Alzheimers en diabetes. Vandaar dat BioEden er alles aandoet om stamcellen en de werking van deze cellen onder aandacht van de samenleving te brengen.

Hoe kun jij jouw stamcellen laten opslaan

Stamcel

Het opslaan van stamcellen geschiedt eenvoudig door je aan te melden. Je krijgt dan een afnamekit toegestuurd. Hierin vindt je hoe je bijvoorbeeld melktanden kunt op sturen. Onze koerier komt dan bij jouw thuis langs om de afnamekit op te halen. Wij verzorgen dan alle testen en zorgen voor de correcte verwerking van het weefsel. Je kunt de stamcellen zo lang als nodig in onze opslag laten. Voor het eerste jaar hoef jij geen opslagkosten te betalen. Het tweede jaar en de jaren daarop zul je €95,- per jaar betalen. Dit kun je achteraf en in termijnen doen. Wil je ook een afnamekit ontvangen, neem dan vandaag contact met ons op.