juni 24, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Telefoon voor doven een echte aanrader!

 

 

 

 

 

Mijn moeder is redelijk op leeftijd. Haar gehoord word ook steeds minder, en zij maakt nu dan ook gebruik van een gehoorapparaat. Telkens als ik mijn moeder probeerde te bellen, kon ik geen normaal gesprek met haar voeren, Simpelweg omdat zij amper kon verstaan wat ik allemaal aan het vertellen was. Natuurlijk is dit erg vervelend voor mijn moeder. Zodoende ging ik opzoek naar een oplossing, voor dit vervelende probleem. Via het internet kwam ik terecht bij een telefoon voor doven. Deze telefoon was speciaal ontworpen voor doven en slechthorende. Ik nam een verdere kijk in deze, en toen kwam ik terecht op de website www.bstheadsets.com. Natuurlijk ging ik de beschrijving van de telefoon voor doven uitgebreid lezen. Uiteindelijk nam ik contact op met dit bedrijf. Na een goed gesprek besloot ik deze telefoon aan te gaan schaffen, voor mijn lieve moeder!

Eindelijk kan mijn moeder weer normaal bellen!

Ik plaatste de telefoon bij mijn moeder. Enkele dagen later belde ik haar op. Het gesprek verliep uitstekend en de telefoon werpt zijn vruchten af. Met de doven telefoon kan mijn moeder weer goede gesprekken voeren, door de telefoon. Mijn moeder is hier dan natuurlijk ook super blij mee. Bellen is tegenwoordig erg belangrijk! Heb jij iemand in de familie die slechthoren is? Dan raad ik je aan een kijkje te nemen op de bovenstaande weblink!