juni 24, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Tip: handdoeken bedrukken bij Max Handdoeken

We weten allemaal dat hygiëne in de zorg zeer belangrijk is, en als ondernemer in de zorg dien je hier zelf rekening mee te houden. Vandaag wilde ik je op een belangrijke tip wijzen met betrekking tot handdoeken en gastendoekjes, die je ook nog eens kunt personaliseren. Laat je namelijk je handdoeken bedrukken bij Max Handdoeken, dan is hierin van alles mogelijk.

Talloze mogelijkheden bij Max Handdoeken

Kijk eens met me mee naar enkele voorbeelden van de resultaten die je kunt verwachten, wanneer je je handdoeken laat bedrukken bij Max Handdoeken.

139

Laten we beginnen bij een full colour handdoek. Zoals je ziet kun je het gehele oppervlakte laten bedrukken met een afbeelding, die ook nog eens in een rijk kleurpatroon afgedrukt wordt. Het bedrijf van de kauwgom heeft dit heel creatief gedaan, waardoor het geheel lijkt op een van de hen zo kenmerkende pakjes. Heb je een eigen fysiotherapeutische praktijk bijvoorbeeld, met een groot en kenmerkend logo van je onderneming, dan is het wellicht zeer interessant het zo groot en duidelijk afwezig af te laten drukken. Je clientèle benadruk je daarmee keer op keer met wie ze te maken hebben.

140

Zo’n full colour afdruk kun je natuurlijk ook subtieler laten implementeren, en wel door het in een enkele band te laten drukken, bijvoorbeeld over de breedte of de lengte van de handdoek. Zelf vind ik dit subtiele ook wel erg mooi, waarvan hierboven een goed voorbeeld.

134

Ook kun je een logo laten borduren in de handdoek en misschien gaat hier mijn persoonlijke voorkeur nog wel het meeste naar uit. Ik vind het erg chique staan en het is misschien nog wel subtieler dan een full colour rand of band. Bovendien heb je hiermee direct een voelbare textuur verweven in de handdoek. Dit alles kan je natuurlijk ook op kleiner formaat en in de vorm van gastendoekjes laten maken. Wil je zelf ook je handdoeken laten bedrukken of borduren bij Max Handdoeken, sla er dan de website zelf nog eens op na!