juni 24, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Alles wat je wilt weten over Powder Brows

We willen allemaal er tiptop verzorgd uit zien. En als dames zijnde vinden we onze wenkbrauwen heel erg belangrijk. Maar wat als jij van nature nu eenmaal niet zo gezegend bent met mooie volle wenkbrauwen? Altijd ben jij degene die met een oogpotloodje in de weer moet om jouw wenkbrauwen voller te laten lijken. En het nadeel is, dat moet elke dag weer opnieuw want oogpotlood kun je niet laten zitten. Dan is deze blog voor jou bedoelt want de oplossing bestaat tegenwoordig in de vorm van Powder Brows. Wat dat zijn lees je dus hier.

Een soort van permante volle wenkbrauw

Je hebt waarschijnlijk wel een keer gehoord van permante make-up? Dat is make-up die een soort van in je huid gezet wordt met een naald of noem het een tattoo apparaat en dan blijft die make-up heel lang zitten.

Echt permanent is het meestal nooit want eens in de zoveel tijd moet je het dan wel bijwerken. Het grote voordeel is wel dat je niet meer elke dag met je make-up doos in de weer hoeft want als het eenmaal zit, dan zit het.

Powder Brows worden dus op jouw huid getekend met speciale naalden. En gemiddeld, met goede verzorging, kunnen deze 1 tot 2 jaar in goede kwaliteit blijven zitten.

En waar laat je dat dan doen?

Nou je gaat natuurlijk niet naar de eerste de beste hobby dame die zegt dat ze dit kan doen. Als je kiest voor Powder Brows dan is het wel belangrijk om er zeker van te zijn dat je naar een speciale kliniek gaat die gespecialiseerd is in het plaatsen van Powder Brows.

Een hele goede kliniek waar je zou kunnen kijken is dermatopigmentatie.be. Zij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van Powder Brows en werken uitsluitend met specialisten op hun vakgebied,

Goede nazorg en verzorging

Wat je ook kiest of waar jij je Powder Brows ook laat plaatsen, het is echt van belang dat jij een goede nazorg krijgt. En dat je ook weet hoe jij je Powder Brows moet verzorgen.

Een goede verzorging valt en staat met hoelang jouw Powder Brows mee zullen gaan. Als jij je niet goed aan de leefregels houdt dan is de kans groot dat je al vrij snel weer terug kunt gaan voor jouw wenkbrauwen.

Dat is zonde, want het is toch wel een hele uitgave. En dat geeft ook niet, want schoonheid mag best wat kosten.

Feit blijft dat je wel moet kiezen voor een goede kliniek. Bereid je goed voordat jij je Powder Brows laat plaatsen. Je hebt maar één lichaam en daar moet je natuurlijk wel zuinig op zijn.

Een kliniek die heel goedkoop is dat is eigenlijk te mooi om waar te zijn. Want als jij mooie wenkbrauwen wilt laten zetten dan ben je gewoon best wel een aardig bedrag kwijt. Maar bedenk je dan ook goed dat je de komende jaren ook weer zult besparen op make-up, en je bespaart jezelf ook een hele hoop ergernis want Powder Brows heb je wel lang veel plezier van.