juni 24, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

bhv Ede

Jouw bhv behalen in Ede

Mijn werkgever heeft afgelopen week aangegeven om aardig wat veranderingen te brengen op de werkvloer. Dit houdt in dat ik op zoek moest gaan naar bhv Ede en omstreken. Onze werkgever wilt namelijk dat er meerdere collega’s met een certificaat van bedrijfshulpverlening op de werkvloer rondlopen. Op zich is dat niet zo erg, echter is het mijn taak om hiervoor een geschikt instituut te vinden. Zodoende heb ik besloten om dit direct via internet te gaan zoeken. Hier heb je toch meer kans van slagen als dat ik normaliter heb.

bhv Ede

Online resultaat

Tijdens het zoeken op internet ben ik op de pagina van veiligheids-trainingen.nl terecht gekomen. Dit bedrijf maakt het mogelijk om door het gehele land deze BHV cursussen aan te bieden. Tevens hanteren zij aantrekkelijke kosten wat het mogelijk maakt om dit naar behoren te realiseren. In de eerste instantie wilde ik eerst verder kijken, echter zaten zij wel erg dicht in onze buurt. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om ons in te schrijven zodat wij de BHV kunnen behalen in Ede! Het inschrijven verliep ook erg eenvoudig. Nog geen vijf minuten later hadden wij onze bevestiging al in de mail ontvangen en kon ik het personeel voorbereiden.

bhv Ede

Persoonlijk vind ik het ook erg belangrijk dat deze cursus op een correcte manier wordt gevolgd. Dit is prettig voor zowel het personeel als voor de instructeur toch?