juli 25, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Breingoed behandelt ADHD en ADD

logo2Goedemorgen allemaal. Leuk dat jullie weer eens de tijd nemen om een artikel van mij te lezen. ik neem aan dat jullie net als mij binnen zitten. Hier weer zit ons deze week dan ook niet bepaald mee. Zoals de meeste van jullie weten schrijf ik met veel plezier over alles wat met welzijn en gezondheid te maken heeft. Zo heb ik vandaag weer een interessant onderwerp, voor sommige zal dit nog een onbekende term zijn maar ik zal hier straks verder op in gaan. Het onderwerp van vandaag is neurofeedback therapie. Deze therapie is geschikt voor mensen die ADHD of ADD hebben. Ik zelf heb een neefje die ADHD heeft, dit is erg jammer voor hem. Al kan hij door de therapie van Breingoed wel goed functioneren en is zijn concentratie goed. Omdat ik jullie zoals altijd een goede tip wil mee geven zal ik meer vertellen over de firma Breingoed.

non_linear_dynamics

Neurofeedback training bij Breingoed

Ik zal eerst uitleggen van neurofeedback training is. Zoals ik al zei is het bedoeld voor mensen die ADHD of ADD hebben. Deze training is een goed alternatief voor medicatie. De patiënt wordt dan behandelt middels film of muziek. Op deze eenvoudige wijze worden de hersenen geïnformeerd over hun eigen activiteiten. Hierdoor ontdoen de hersenen zich van bepaalde patronen waardoor ze beter functioneren. Door deze toename in flexibiliteit en veerkracht ontstaat er een vermindering in symptomen. Zoals gezegd heeft een neefje van mij ADHD. Hij heeft zelf de therapie bij Breingoed gevolgd, en met succes! Hij kan zijn werk beter doen en ook zijn concentratie op school is toegenomen. Zo’n training met film of muziek wordt altijd gedaan door een professional. Ben jij inmiddels ook geïnteresseerd in dit goede alternatief? Dan raad ik jou aan om de website breingoed.nl eens te bezoeken.

rups_vlinder