juni 24, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Therapie Roosendaal

Therapie Roosendaal is geweldig

De laatste maanden heb ik overwogen om te gaan stoppen met werken. Mijn prestaties op de werkvloer waren hartstikke slecht en dit had enkele redenen. In een kort tijdbestek verloor ik twee dierbare en ook ging mijn vrouw bij mij weg. Ik was veel kwijtgeraakt waar ik al die jaren voor had gewerkt. Op een gegeven moment was ik depressief en angstig ik had nergens meer zin in. Het enige wat ik wilde doen was thuiszitten op de bank. Totdat ik op advies van mijn arts op zoek ben gegaan naar een goede therapeut. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met Therapie Roosendaal.

Therapie Roosendaal

Een geweldige therapeut

Therapie Roosendaal is een dienst die word verleend door praktijk Akkerwinde. Tijdens mijn eerste sessie had ik een goed gesprek met de desbetreffende therapeut. Zij vroeg wat mijn problemen waren en wat ik er persoonlijk zelf aan had overgehouden. Ik vertelde haar dat ik futloos was nergens meer zin had, en zelfs overwoog om te stoppen met werken. De therapeut stelde mij diepen vragen waarop zij telkens een goed weerwoord op had. Na het eerste gesprek was ik ervan overtuigd dat deze therapeut mij verder kon helpen.

therapeut

Geweldige stappen gemaakt

Dankzij de therapeut van praktijk Akkerwinde is er weer toekomst voor mij. Ik zie het leven weer positief in en ook werk ik weer had. Ik geef nooit meer op waardoor de prestaties op werk voorruit zijn gegaan. Ik ben eindelijk weer mezelf en dat heb ik te danken aan deze geweldig therapeut bij praktijk Akkerwinde!