juni 24, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

epd software

Wat zijn de voordelen van epd software voor een onderneming

Epd software betekent een elektronisch patiëntendossier. In deze blog tonen we aan je welke voordelen dit systeem brengt.

epd software

 Digitaal

Door de opkomst van computers en het internet zijn de gegevens altijd in handbereik. Je hoeft kortom, niet meer een kamer binnen te lopen en verschillende dozen te openen om de data te achterhalen. Daarentegen heb je met de online opslag een map binnen enkele seconden op je beeldscherm. Hierdoor help je mensen sneller en krijgt de archiefruimte een nieuwe bestemming, zoals een wachtruimte. De technologische ontwikkelingen overhandigen je dus mogelijkheden op verschillende gebieden. Overigens gaat het overzetten van papieren kennis op een interne computer gemakkelijk.

 Inplannen

Epd software is bedoeld om iedereen toegang te verlenen tot het datacenter, dus ook patiënten tellen inloggegevens om in te loggen en een bijeenkomst te organiseren voor over een week bijvoorbeeld.

Dit scheelt tijd, doordat de administratiemedewerkers zich meer kunnen bezighouden met de processen. Terwijl ze zonder een structuur constant zitten te bellen om het klantenbestand te voegen in de toekomstige agenda’s. Bovendien weet een bezoeker op welke datums hij over tijd beschikt om te verschijnen op een afspraak. Dus wanneer er na het klikken op de knop onbezette momenten de opties in beeld verschijnen, is een akkoord snel ingeboekt.

 Aanleveren

Tijdens een behandelproces volgen de gebeurtenissen elkaar in rap tempo op. En dan is contact moeten opnemen om de situatie te beschrijven geen effectieve manier. Mensen willen immers een antwoord ontvangen om onder andere hun dagindeling beter vorm te geven. En dat proces verloopt automatisch.

Daarnaast is een professional hiermee direct op de hoogte van veranderingen. Zo hoeft er geen gesprekken plaats te vinden waarin de vraag centraal staat: hoe gaat het en is er nog iets gebeurt?

De kostbare tijd wordt goed gebruikt en daarmee leert iedereen de kracht van epd software kennen, namelijk de betrokkenen voorzien van informatie.