juli 25, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Fysiowebwinkel.nl

Een behandeltafel voor mijn nieuwe praktijk

Voor mijn nieuwe praktijk was ik op zoek naar een behandeltafel. Ik ben net afgestudeerd als fysiotherapeut en wil graag voor mezelf beginnen. Inmiddels heb ik een praktijkruimte gevonden en kan ik nu beginnen met de inrichting. Hiervoor kan ik terecht bij de fysiowebwinkel.nl. Bij deze online winkel kun je terecht voor alles wat je als fysiotherapeut nodig hebt.

Behandeltafel

Draagbare behandeltafel

Ik kwam op de website terecht voor een behandeltafel. Dit vond ik het belangrijkste van de hele praktijk. De cliënt moet hier immers fijn op kunnen liggen maar ik moet als fysiotherapeut ook overal makkelijk bij kunnen komen. Er zijn verschillende soorten behandeltafels, zo kun je kiezen voor een elektrisch bedienbare of juist voor een draagbare. Omdat ik als startend fysiotherapeut maar een ruimte heb, heb ik geen aparte oefenzaal. Om te zorgen dat ik toen de ruime heb, zocht ik een draagbare behandeltafel. Deze kan ik namelijk makkelijk inklappen en aan de kant zetten zodat ik meer ruimte heb voor oefeningen op de vloer.  Ook kan ik heb makkelijk meenemen wanneer ik bij cliënten thuis kom.

Fysiotherapie

Alles voor de inrichting van je praktijk

Naast een behandeltafel kun je hier ook terecht voor bijvoorbeeld braces, technische producten zoals spierstimulators en elektroden, fitnessapparatuur, oefenmaterialen en meetapparatuur. Ook voor de inrichting van je praktijk ben je hier aan het juiste adres. Omdat ik met een nieuwe praktijk begon, had ik heel vele nodig. Ook wilde ik mijn praktijkruimte een beetje leuk aankleden. Dus ik heb hier ook posters besteld, handige opbergsystemen voor oefenmaterialen, een kruk en diverse gewricht modellen. Zo heb ik vrijwel de hele inrichting van mijn nieuwe praktijk bij Fysiowebwinkel.nl besteld. En alles werd op mijn praktijkadres afgeleverd dus dat was ook erg fijn, zeker omdat ik nog geen auto heb. Ik ben zeer tevreden over de service van deze webshop. In de toekomst zal ik ook zeker meer bij hen bestellen.