april 22, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

fysiozandt

Soepel bewegen zonder beperkingen

Het gebeurd nog veel dat mensen hinder ondervinden bij het bewegen en dit dan veel te lang accepteren. Wanneer je normaal beweegt en de gewrichten op een natuurlijke manier belast dan hoor je geen pijn of klachten te ervaren. Fysiotherapie Veenendaal helpt je om van je klachten af te komen, niet door alleen maar te kijken waar de pijn zit. Maar door de bron van de klachten aan te pakken, door goed te luisteren naar de patiënten kunnen we een persoonlijk plan opstellen waardoor je snel van de klachten af bent. We hebben maar één doel dat is een optimaal resultaat en snel klachtenvrij.

Fysiotherapie Veenendaal

Leer je lichaam kennen

Door je lichaam te leren kennen ontdek je ook op welke manier je de gewrichten moet gebruiken. Heel vaak komt het nog voor dat mensen spieren en gewrichten verkeerd of te zwaar belasten, hierdoor kun je klachten krijgen. Als je lang loopt met de klachten worden de klachten alleen maar erger, tot het moment er komt dat je sommige gewrichten niet meer kunt bewegen. Het traject wat je dan in moet gaan duurt langer en zal veel oefening vragen. Fysiotherapie Veenendaal zal een persoonlijk plan voor je opstellen om het doel snel te bereiken, weer pijnvrij alle gewrichten weer te kunnen bewegen.

Fysiotherapie

Intake gesprek

Wanneer je een afspraak maakt met Fysiotherapeut Veenendaal volgt er eerst een intakegesprek, tijdens dit gesprek wordt gekeken of je bij ons aan het goede adres bent. Het is namelijk mogelijk dat je ook bij de huisarts moet zijn voor verdere behandeling. Kunnen wij je behandelen dan is het eerste om te bron te achterhalen waar de klachten vandaan komen. Wanneer dat bekend is zal er een persoonlijk behandelplan opgesteld worden waarbij het de prioriteit is om je snel van je klachten af te helpen.