april 22, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Fysiotherapeut Driebergen is top!

Pas geleden was ik met mijn broer en hij vertelde me dat hij erg veel last had van zijn rug. Hij vond dit uiteraard erg vervelend en hij vroeg mij om hulp. Mijn broer doet erg veel aan hardlopen en doordat hij zoveel last van zijn rug had kon dit niet meer. Wij zijn samen op zoek gegaan naar hulp gegaan en na goed op het internet gezocht te hebben kwamen we uit bij fysiotherapeut Driebergen. Op het internet lazen we namelijk erg veel goede recensies over deze fysiotherapeut. We hebben meteen een afspraak gemaakt en mijn broer kon al snel terecht. De fysiotherapeut is vervolgens gaan kijken naar wat de beste behandeling was en mijn broer hoopte uiteraard dat dit zou gaan helpen.

Erg goede hulp voor mijn broer

Mijn broer gaat nu wekelijks naar de fysio en hij vertelde me laatst dat het echt werkt. Hij kan zelfs weer hardlopen en in het dagelijks leven heeft hij bijna geen last meer van zijn rug. Bij fysiotherapeut Driebergen doet hij veel handige oefeningen om de pijn weg te halen. Hij is dan ook erg blij met de hulp die hij krijgt, we zijn erg blij dat we bij deze fysiotherapeut terecht zijn gekomen en als ik ooit een fysiotherapeut nodig heb weet ik waar ik moet zijn. Ben jij ook op zoek naar een fysiotherapeut? Kijk dan snel op de website voor meer informatie en maak een afspraak!