juni 24, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

50+ behandelingen voor psoriasis

Vervelende huidaandoening

Psoriasis is een hele vervelende huidaandoening waarbij de patiënt last heeft van ontstekingen van de huid. Er bestaan verschillende soorten psoriasis, waarbij er variatie is wat betreft de ernst en locatie op het lichaam. In principe kan psoriasis over het hele lichaam voor komen. Niet alleen heb je er fysiek last van doordat het jeukt en pijn doet maar de aandoening is ook erg zichtbaar. De huid is erg droog en ziet er rood en schilferig uit. Veel patiënten zullen daar niet blij mee zijn, zeker wanneer de psoriasis zich openbaart op een zichtbare plek zoals in het gezicht. Wanneer je een representatief beroep hebt waarbij je veel contact hebt met klanten kan dat heel vervelend zijn.

50+ behandelingen voor psoriasis

Veel voorkomend probleem

Wist je dat maar liefst 1 op de 40 Nederlanders last heeft van een of andere vorm van psoriasis? Hoewel het op elke leeftijd kan ontstaan zie je bij veel patiënten dat de huidaandoening zich tussen de 10 en de 30 jaar openbaart. Er is geen duidelijke oorzaak voor te geven, maar het is wel duidelijk dat het deels erfelijk bepaald wordt of je last van psoriasis krijgt of niet. Factoren die van invloed zijn op het ontstaan van de ziekte zijn onder andere bacteriële infecties, hormonen, stress, het gebruik van bepaalde medicijnen, roken, drinken en je eetgewoonten.

Meer dan 50 natuurlijke behandelingen

Natuurlijk zal je er als patiënt erg blij mee zijn wanneer je psoriasis zou kunnen genezen. Er zijn tal van behandelingen te vinden die de aandoening zouden moeten verminderen. Ben je op zoek naar een natuurlijke manier om van je psoriasis af te komen of het in ieder geval te verminderen, dan is er voor jou een interessant boek verschenen. De titel van dit boek is “Psoriasis natuurlijk behandelen” en je vindt er maar liefst 50+ behandelingen voor psoriasis in terug. Het doel van het boek is af te stappen van de conventionele therapieën aangezien de auteur van het boek bezorgd is over de lange termijn gevolgen die deze therapieën voor de gezondheid kunnen hebben.

Verhalen van patiënten

Het boek “Psoriasis natuurlijk behandelen” betreft een E-book zodat je het makkelijk op de computer, tablet of E-book reader kunt lezen. Het bevat 150 pagina’s bomvol verhalen van psoriasispatiënten. In de inleiding wordt een korte uitleg gegeven over de huidaandoening en wat het betekent voor de gezondheid van de patiënten. Er wordt onder andere uitleg geven hoe voeding, medicatie, levensstijl en andere oorzaken van invloed kunnen zijn op de ziekte. Er wordt vervolgens aandacht besteedt aan de behandelingen van psoriasis. Hoewel de conventionele behandelingen worden genoemd ligt de nadruk van dit boek op de meer natuurlijke behandelingsmethoden. Er worden natuurlijke producten aangedragen die de aandoening kunnen verbeteren. Denk hierbij bijvoorbeeld water, superfoods, vermijden van E-nummers in voedsel. In het boek worden de ervaringen van medepatiënten, specialisten op het gebied van voeding en gezondheidstherapeuten uiteengezet. Niet iedere persoon en daarmee niet iedere psoriasis is hetzelfde. Vandaar dat er ook geen behandeling is die voor iedereen goed werkt. Maar met dit boek heb je genoeg handvaten om de juiste behandelmethode voor jou te vinden.