april 22, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Laserkliniek Amsterdam voor de beste behandeling!

Veel mensen vinden het tegenwoordig erg belangrijk om een jonge huid te behouden en goed te verzorgen. Dit geldt ook voor het lichaam. Laserkliniek Amsterdam weet dit en heeft hier de perfecte behandelingen voor!

Laser Square Epil

Zo is een van de behandelingen die laserkliniek Amsterdam aanbiedt het laser ontharen. Deze behandeling wordt uitgevoerd met de Bios Square Epil. Deze behandeling brengt erg veel voordelen met zich mee en geeft bij ieder persoon het gewenste resultaat. Zo is de laserbehandeling met de Bios Square Epil 100% pijnloos en kunt u ervan uit gaan dat definitief ontharen nu ook echt mogelijk is! Ook is de laserbehandeling mogelijk bij veel verschillende huidtypes, namelijk tot huidtype VI. Daarnaast is de Bios Square Epil het eerste apparaat ter wereld dat met een vierkant gebied kan behandelen. Dit zorgt ervoor dat het alleen de plek wordt gelaserd wat nodig is en voorkomt brandplekken.

Ook worden vele behandelingen bij laserkliniek Amsterdam vergoed door zorgverzekeraars. Het is natuurlijk wel verstandig om dit te controleren voordat u voor een behandeling kiest bij laserkliniek Amsterdam. Buiten dat heeft u bij laserkliniek Amsterdam ook geen last van wachttijden.

Medcos MicroSkinPolish

Naast de BiosSquare Epil biedt laserkliniek Amsterdam ook de Medcos MircroSkinPolish aan. Dit is een behandeling die ervoor zal zorgen dat uw huid er verzorgd en jonger uit zal gaan zien. Dit is wat veel mensen tegenwoordig erg belangrijk vinden. De Medcos MircroSkinPolishis is een drie- in-één behandeling van microdermabrasie, koud laser en polishing. Deze behandeling zorgt voor geweldige resultaten.