juni 24, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Opti free lenzenvloeistof voorkomt droge ogen, zelfs bij langdurig gebruik

Als jij contactlenzen draagt, dan kun je kiezen voor verschillende lenzenvloeistoffen. Van al die aanbieders geldt Opti free lenzenvloeistof als een van de beste vloeistoffen. Dat geldt zeker als jij iemand bent die de lenzen langdurig draagt. Het mooie van Opti free lenzenvloeistof is dat je deze lenzen langdurig kunt dragen zonder dat er sprake is van droge ogen. Alleen daarom al zou je juist voor Opti free lenzenvloeistof moeten kiezen.

Kies je voor Opti free, dan kies je voor kwaliteit in optima forma

Opti free is een merk van de bekende aanbieder Alcon/Cibavision. Dan weet je meteen ook dat je te maken hebt met kwaliteit. Kies je voor Opti free contactlenzen, dan hoef jij je geen zorgen te maken over droge ogen. De lenzen bevinden zich dan namelijk gedurende de draagtijd in een soort van kussentje van vocht. Dit komt het draagcomfort nadrukkelijk ten goede en zeker als je te maken hebt met wat gevoelige ogen. Kies je voor Opti free lenzenvloeistof, dan weet je zeker dat de lenzen gedurende een periode van wel zestien uur prima vochtig blijven. 

Je krijgt te maken met een uniek reinigingssysteem tegen micro-organismen

Opti free lenzenvloeistof heeft een uniek reinigingssysteem. Dot systeem is als geen ander in staat om de eiwitaanslag te verwijderen. Dat betekent dat de lenzen steeds schoon blijven en je dus steeds een helder zicht houdt. Ook krijg je te maken als je lenzenvloeistof van Opti free gebruikt met een tweedelig desinfecterend systeem dat gebruikmaakt van polyquad en aldox. Dit systeem is uitstekend in staat om micro-organismen te verwijderen. Op die manier kunnen vervelende infecties worden voorkomen. 

Het gebruik van de lenzenvloeistof is uitermate gemakkelijk

Opti free lenzenvloeistof is zeer geschikt voor zachte lenzen en zelfs uitermate geschikt als je silicone hydrogel contactlenzen draagt. Deze lenzen staan bekend om de hoge mate van zuurstofdoorlatendheid. Nog iets; het gebruik van deze lenzenvloeistof is ook nog eens heel gemakkelijk. Na gebruik scrub en spoel je de lenzen en leg je ze vervolgens in het lenzenbakjes met de lenzenvloeistof. Al na zes uur zijn de lenzen vervolgens weer helemaal klaar voor gebruik. Het is wel belangrijk om de lenzen voor je ze gebruikt nog eens goed te spoelen.

Opti free lenzenvloeistof voor reiniging, desinfecteren en bevochtigen

Logisch dus dat jij ook zal kiezen voor Opti free lenzenvloeistof. Je hebt dan immers te maken met de perfecte optie: alles in één lenzenvloeistof die reinigt, desinfecteert, spoelt en bevochtigt en dat dus gedurende langere periode. Met deze vloeistof krijg je niet te maken met droge of geïrriteerde ogen. Ook micro-organismen worden verwijderd waardoor je niet te maken krijgt met nare infecties aan de ogen. Ook bacteriën die kunnen ontstaan bij het in- en uitdoen van de lenzen blijven weg met het gebruik van deze lenzenvloeistof. En daarmee zijn voldoende redenen genoemd om ook voor de lenzenvloeistof van Opti free te kiezen. De voordelen zijn dermate groot dat jij je eigenlijk geen betere lenzenvloeistof kunt wensen. Kies dus ook voor Opti free, zeker als je niet te maken wilt hebben met droge ogen.