mei 25, 2024

Astmafondshollandsmidden

Alles over medisch, zorg en beauty

Via de website van Snurkpagina.nl hulp gekregen

jaw-flex-fpHet heeft echt even geduurd voordat ik erachter ben gekomen dat ik hard hulp nodig had. Ik had namelijk problemen met slapen, meer gespecificeerd in snurken. Via het internet de eerste bevestiging gekregen van Snurkpagina.nl. Uiteraard kan je er dan wel vanuit gaan dat ik erg veel irritatie’s in de slaapkamer heb met mijn vrouw. Ik zit niet te wachten op de confrontatie met mijn vrouw omdat ik haar niet geloven wil. Aangezien zij mij afgelopen week in de nacht heeft wakker gemaakt in paniek omdat ze had gemerkt dat ik niet ademde. Niet gelovend en geërgerd terug in slaap gevallen tot ik een videobeeld heb gekeken van mezelf terwijl mijn vrouw mij heeft gefilmd. Nadat ik het gezien heb moet ik het wel geloven, de acceptatie ervan is daadwerkelijk iets lastiger als dat ik had verwacht.

Samen op zoek naar de geschikte hulp.

Als je via het internet gaat kijken kom je er al vrij snel achter dat het dagelijkse gang van zaken is, aanzienlijk meer mensen als dat ik verwacht had hebben hetzelfde probleem. Via het internet zonder problemen een afspraak gemaakt bij Snurkpagina.nl om van de apneu af te komen. Een afspraak was snel gemaakt, nu nog daadwerkelijk de stap ondergaan om ernaartoe te stappen. Achteraf gezien had ik het veel eerder moeten doen, wetende dat het mijn leven drastisch heeft veranderd. Zodoende beginnen mijn vrouw en ik steeds meer vertrouwen in te hebben.logo-goedegebuure-somnomed-21